Retour sturen

Informatie rondom retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket tot 30 kilo, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons (De Bunny Kruidenier) geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via debunnykruidenier@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een retour mag gebracht worden bij ons in De Westereen, maar mag ook retour gestuurd worden met PostNL, DPD of met een vergelijkbare transporteur.

Uitzonderingen retourneren

Let op: uitgesloten van het herroepingsrecht zijn: 

- persoonlijk gemaakte artikelen, op maat gemaakte artikelen en met uw instemming aangepaste artikelen

- voedseldieren, diepvries artikelen, planten

- bouwpakketten die in elkaar gezet zijn voor en/of door uzelf

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Voor het retour sturen en/of annuleren van uw bestelling kunt u een mail sturen naar debunnykruidenier@gmail.com of gebruik maken van het modelformulier herroepingsrecht op onze site.